Gyakran ismételt kérdésekIngyenesen hirdethetek a BringaPiac.hu-n?
Igen, az oldal használata magánszemélyeknek 5 hirdetésig ingyenes.

Mi a helyzet, ha üzleti felhasználóként szeretném a hirdetéseimet elhelyezni az oldalon?
Üzleti felhasználóként az oldal használata díjköteles, cserébe viszont extra szolgáltatásokat is kapsz. Az üzletekre érvényes díjtáblázatunkat megtekintheted ITT.

Hogyan tudom megváltoztatni a jelszavamat és a többi adatomat?
Először is be kell jelentkezned, majd a felső menüben kattints a Profilom menüpontra. Kattints az "Adatok szerkesztése" gombra, itt minden a regisztrációkor megadott adatot szerkeszthetsz, majd kattints a "Mentés" gombra!

Hogyan adhatok fel új hirdetést?
Minden oldalon bal felül találsz egy nagy Új hirdetés című gombot. Ezt megnyomva tudsz hirdetést feladni. Figyelj arra, hogy mikor megadod az alkatrész/bringa kategóriáját akkor a lehető legpontosabban kell megadnod azt. Például: Nem tudsz hirdetést feladni a Mountain Bike kategóriába, mivel ennek vannak pontosabb alkategóriái.Valamint ne felejtsd el, hogy a csillagozott mezőket muszáj kitöltened.

Hogyan módosíthatom a hirdetésemet?
Ha bejelentkeztél akkor a jobb oldalon találsz egy "Hirdetéseim" gombot. Erre rákattintva láthatod az összes hirdetésedet, és mellettük egy "Hirdetés szerkesztése" gombot. A gombot megnyomva, szerkeszteni tudod a hirdetést.

Mi az a hirdetés megújítás, és miért csak bizonyos hirdetéseket tudok megújítani?
A hirdetés megújítás a hátrébb került hirdetések előrehozását, a lejárati idő újraindulását szolgálja. A hirdetések csak 3 nap elteltével újíthatóak meg. A tömeges megújítgatás elkerülése végett, egy nap legfeljebb 2 hirdetésedet újíthatod meg. A megújítás a "Hirdetéseim" menüpontból érhető el. A megújítással a lejárati dátumot is 2 héttel meghosszabbítod.

Mit jelentenek az "Archivált" és "Eladva" hirdetés állapotok? Mi történik amikor archiválom a hirdetésemet?
Az archiválás egyenértékű a hirdetés törlésével. Az archív hirdetés nem jelenik meg a látogatók számára, de a hirdetés alap adatai még 6 hónapig az adatbázisban maradnak.
Az eladott hirdetéseket még 1 hétig megjeleníti a rendszer, hogy a vásárlónak és az eladónak legyen lehetősége értékelni a tranzakciót. Egyik állapotból sem lehet visszaállítani a hirdetést az eredeti aktív állapotába.

Hogyan törölhetem a hirdetésemet?
Bejelentkezés utána a "Hirdetéseim" menüpontr kell kattintanod. A kitörlendő hirdetésed mellett kattints a "Hirdetés archiválása gombra", ezután a megerősítő ablakban, ha biztosan archiválni akarod a hirdetést, kattints az "Ok" gombra. Az archiválással a hirdetésed 6 hónapig még az adatbázibn marad, de a listákbn és a keresőben már nem jelenik meg. Ennek az az oka, hogy egy esetleges bűnycselekmény esetén a hirdetés és a feladó még beazonosítható legyen.

Mi ez a BónuszPont (BP)?
A BónuszPont(BP) rendszerrel aktív felhasználóinkat szeretnénk megjutalmazni. Bizonyos tevékenységek BP jóváírással járnak. Az összegyűjtött BónuszPontokat pedig különböző előnyökre válthatod be.

BP-ért elérhető előnyök:

- Hirdetés kimelés (500)

BP-t szerezhetsz:

- Hirdetés feladással (30 BP).
- Hirdetés megújítással (10 BP)

Regisztrációkor automatikusan 500 BP-vel indulsz.

Mi az a hirdetés kiemelés és hogyan tudom alkalmazni?
A kiemelt hirdetések a kategóriájukban 7 napig elöl maradnak, illetve a címük és az áruk kék színt kap, ezáltal eladási esélyeidet növeli. Hirdetést kiemelni úgy tudsz ha bejelentkezel, rákattintasz a Hirdetéseim menüpontra, majd a megnyíló oldalon a "Hirdetés kiemelése" gombra. Ezután ha biztosan ki akarod emelni a hirdetést akkor kattints az OK gombra és a hirdetés már ki is van emelve.

Hogyan vehetem fel a kapcsolatot egy hirdetővel?
Rákattintasz a hirdető egyik hirdetésére. Az oldalon a hirdetés mellett van egy "Üzenet küldése a hirdetőnek" gomb, amelyre rákattintva azonnali e-mailt tudsz írni neki.