Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Wheeler Pro Line kisméretű női trekking! 2. Kép: Wheeler Pro Line kisméretű női trekking! 3. Kép: Wheeler Pro Line kisméretű női trekking! 4. Kép: Wheeler Pro Line kisméretű női trekking! 5. Kép: Wheeler Pro Line kisméretű női trekking! 6. Kép: Wheeler Pro Line kisméretű női trekking!

Wheeler Pro Line kisméretű női trekking!

42.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Kiváló állapotú, Wheeler Pro Line kisméretű női crosstrekking. 45-ös Tange CR-MO váz, 26-os Araya alumínium kerekek. 3x7 sebességes Shimano Altus szettel. A képeken látható felszereltséggel. Kalandvágyóknak kifejezetten ajánlott, bírja a strapát. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, előre utalás esetén, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2019.03.11. 06:47
Látták:
522
 
 
Hasonló hirdetések
Használt Női városi kerékpár Fischer Special apróhirdetés
34.990 ,-
Budapest III. kerület
Budapest V. kerület
Peugeot nôi bringa apróhirdetés
33.000 ,-
Budapest
Gazelle Orange holland kerékpár apróhirdetés
110.000 ,-
Gödöllő
CONWAY TREKKING, FULL XT! 3x10! apróhirdetés
224.900 ,-
Budapest XI. kerület