Üzleti hirdetők


Hirdetés
1. Kép: Wheeler Pro Line kisméretű női trekking! 2. Kép: Wheeler Pro Line kisméretű női trekking! 3. Kép: Wheeler Pro Line kisméretű női trekking! 4. Kép: Wheeler Pro Line kisméretű női trekking! 5. Kép: Wheeler Pro Line kisméretű női trekking! 6. Kép: Wheeler Pro Line kisméretű női trekking!

Wheeler Pro Line kisméretű női trekking!

42.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Kiváló állapotú, Wheeler Pro Line kisméretű női crosstrekking. 45-ös Tange CR-MO váz, 26-os Araya alumínium kerekek. 3x7 sebességes Shimano Altus szettel. A képeken látható felszereltséggel. Kalandvágyóknak kifejezetten ajánlott, bírja a strapát. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, előre utalás esetén, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2019.01.05. 07:53
Látták:
402
 
 
Hasonló hirdetések
Alpina női kerékpár apróhirdetés
18.000 ,-
Budapest XIV. kerület
 Johnnybiker Demolition Red Black(60cm) apróhirdetés
34.990 ,-
Budapest III. kerület
24-es KTM Wild Cat lány kerékpár! apróhirdetés
35.000 ,-
Budapest V. kerület
KTM Life Fun női trekking! apróhirdetés
38.000 ,-
Budapest V. kerület
Alpina Női kerékpár apróhirdetés
14.000 ,-
Budapest XVI. kerület
Férfi városi kerékpár Rigid Tour De Suisse apróhirdetés
34.990 ,-
Budapest III. kerület