Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: KTM Life Country női trekking! 2. Kép: KTM Life Country női trekking! 3. Kép: KTM Life Country női trekking! 4. Kép: KTM Life Country női trekking! 5. Kép: KTM Life Country női trekking! 6. Kép: KTM Life Country női trekking!

KTM Life Country női trekking!

53.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Újszerű állapotú, kifogástalan minőségű, osztrák KTM Life Country női trekking kerékpár. 50-es speciális, könnyű, KTM acélváz, 28-as alumínium kerekek, új Mitas reflex csíkos és defektvédett gumikkal. 3x7 sebességes Shimano STX váltás. Alivio kerékagyak, fékek és hajtás. A képeken látható felszereltséggel. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2018.10.10. 09:55
Látták:
106
 
 
Hasonló hirdetések
Női városi kerékpár Csepel Mecsek 3sebességes apróhirdetés
69.990 ,-
Budapest III. kerület
Csepel Royal SS apróhirdetés
109.900 ,-
Budapest IX. kerület
Csepel+más vázra összeállított Fixi biciklik apróhirdetés
98.900 ,-
Budapest IX. kerület
Taifun Cosmos férfi trekking! apróhirdetés
45.000 ,-
Budapest V. kerület
KTM City női trekking! apróhirdetés
85.000 ,-
Budapest V. kerület
GT Transeo 4.0 trekking kerékpár ( KTM Cube ) apróhirdetés
135.000 ,-
Budapest XXIII. kerület