Üzleti hirdetők


Hirdetés
1. Kép: Epple Cron-Cat női trekking! 2. Kép: Epple Cron-Cat női trekking! 3. Kép: Epple Cron-Cat női trekking! 4. Kép: Epple Cron-Cat női trekking! 5. Kép: Epple Cron-Cat női trekking! 6. Kép: Epple Cron-Cat női trekking!

Epple Cron-Cat női trekking!

48.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Kifogástalan állapotú, minőségi, német Epple női trekking kerékpár. 53-as Mannesmann CR-MO váz, 28-as alumínium kerekek, új Mitas reflex csíkos és defektvédett gumikkal szerelve. 3x7 sebességes Shimano 200 GS szettel. A képeken látható felszereltséggel. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2018.12.11. 07:21
Látták:
212
 
 
Hasonló hirdetések
Turmberg női városi apróhirdetés
26.000 ,-
Budapest
KTM Life Trail férfi trekking! apróhirdetés
65.000 ,-
Budapest V. kerület
Göricke Malibu férfi trekking! apróhirdetés
49.000 ,-
Budapest V. kerület
Vintage retro női bicaj eladó apróhirdetés
140.000 ,-
Budapest XIII. kerület