Üzleti hirdetők


Hirdetés
1. Kép: Krauter férfi kerékpár! 2. Kép: Krauter férfi kerékpár! 3. Kép: Krauter férfi kerékpár! 4. Kép: Krauter férfi kerékpár! 5. Kép: Krauter férfi kerékpár! 6. Kép: Krauter férfi kerékpár!

Krauter férfi kerékpár!

48.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

 

Újszerű állapotú, könnyű, minőségi Krauter Top Five férfi kerékpár. 58-as váz, 28-as alumínium kerekek új Mitas reflexcsíkos és defektvédett gumikkal. 5 sebességes Sachs Torpedo Pentasport agyváltóval. Króm első villával, Sachs dobfékkel elől, hátul kontra. Sárvédővel, oldaltámasszal, csomagtartóval, dinamóval és lámpákkal, csengővel, pumpával, kerékzárral. Új nyereggel. Kiváló választás városi használatra. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2018.10.28. 07:58
Látták:
354
 
 
Hasonló hirdetések
Újszerű Férfi városi kerékpár Csepel Túra apróhirdetés
59.990 ,-
Budapest III. kerület
Férfi városi bicikli apróhirdetés
15.000 ,-
Budapest I. kerület
Női városias Mtb kerékpár Euroteam Mountain18 apróhirdetés
24.990 ,-
Budapest III. kerület
Gepida Alboin 300 férfi trekking - 48-as apróhirdetés
90.000 ,-
Budapest XVII. kerület