Üzleti hirdetők


Hirdetés
1. Kép: Centurion Toscana férfi trekking! 2. Kép: Centurion Toscana férfi trekking! 3. Kép: Centurion Toscana férfi trekking! 4. Kép: Centurion Toscana férfi trekking! 5. Kép: Centurion Toscana férfi trekking! 6. Kép: Centurion Toscana férfi trekking!

Centurion Toscana férfi trekking!

65.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Kifogástalan állapotú, gyakorlatilag új, mert nem használták. Minőségi Centurion férfi trekking kerékpár. 58-as Centurion MT2 CR-MO foszforral kezelt extra tartós váz, 28-as dupla falú szegecselt Schürmann alumínium kerekek, új Mitas reflex csíkos és defektvédett gumikkal. 3x7 sebességes Shimano Exage 300LX teljes szettel. A képeken látható felszereltséggel. A kerékpár valóban mint az új, TIP-TOP állapotú. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2018.12.02. 08:03
Látták:
120
 
 
Hasonló hirdetések
Férfi Trekking kerékpár BadBike Cane Corso apróhirdetés
105.900 ,-
Budapest III. kerület
Winora férfi trekking! apróhirdetés
50.000 ,-
Budapest V. kerület
Nöi Trekking kerékpár Pegasus Alumínium(45cm) apróhirdetés
64.990 ,-
Budapest III. kerület
Nöi Trekking kerékpár Gudereit Veloring 53cm  apróhirdetés
39.990 ,-
Budapest III. kerület
Popal Daily Dutch Prestige N3 RN apróhirdetés
151.658 ,-
Budapest VI. kerület