Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Jungherz klasszikus női trekking!

Jungherz klasszikus női trekking! (Archív)

55.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Újszerű állapotú, minőségi, német Jungherz női trekking kerékpár. 54-es Columbus csöves CR-MO mixte váz, 28-as szegecselt Alesa alumínium kerekek új gumikkal (a gyári gumik kirepedtek, nem elkoptak, a bringa alig használt). 3x6 sebességes Sachs Huret váltás, Thun Biopace II hajtás. Magura olajos fékekkel, Vetta zselés nyereggel. Gyönyörű, kényelmes kerékpár. Épített útra, kisebb-hosszabb távokra egyaránt ajánlott. A képeken látható felszereltséggel. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2019.05.23. 06:48
Látták:
470
 
 
Hasonló hirdetések
Winora férfi trekking! apróhirdetés
50.000 ,-
Budapest V. kerület
Vintage klasszikus Női városi kerékpár apróhirdetés
140.000 ,-
Budapest XIII. kerület
Villiger a városi torpedo! apróhirdetés
65.000 ,-
Budapest V. kerület
Peugeot női városi apróhirdetés
36.000 ,-
Budapest