Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Winora Liberty férfi trekking! 2. Kép: Winora Liberty férfi trekking! 3. Kép: Winora Liberty férfi trekking! 4. Kép: Winora Liberty férfi trekking! 5. Kép: Winora Liberty férfi trekking! 6. Kép: Winora Liberty férfi trekking!

Winora Liberty férfi trekking!

50.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

 

Kifogástalan, újszerű állapotú, keveset használt, minőségi német férfi trekking. Igazán különleges darab. 54-es Columbus csöves CR-MO váz, 26-os, széles alumínium kerekek a gyárban szerelt extra ballonos gumikkal. Ez bírja igazán a rossz utakat! 18 sebességes Shimano Exage Trail szettel, Exage Trail Biopace hajtás. A képeken látható teljes felszereltséggel. Könnyű, tartós kerékpár, igazi mindenes. A gyári állapothoz képest, a világítás esett át modernizáción, a dinamos rendszer helyett ledes, elemes fényforrások kerültek előre és hátra is. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2019.05.10. 06:23
Látták:
248
 
 
Hasonló hirdetések
Scott Sub Cross apróhirdetés
235.000 ,-
Sülysáp
Peugeot nôi bringa apróhirdetés
33.000 ,-
Budapest
Női bicikli 26 apróhirdetés
9.900 ,-
Győr
Női Trekking kerékpár Pegasus Solero Sl  apróhirdetés
134.990 ,-
Budapest III. kerület
Katarga női városi kerékpár apróhirdetés
19.900 ,-
Budapest IV. kerület
Peugeot Kerékpár apróhirdetés
120.000 ,-
Szeged