Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Peugeot időkapszula!

Peugeot időkapszula! (Archív)

70.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

 

Gyönyörű, gyári állapotú Peugeot férfi kerékpár a 70-es évekből. A múzeumban is megállná a helyét, nem használt, hibátlan. 55 C-C, 57 C-T nyeregvázcső hossz, 81 cm-es átlépési magasság. 28-as Rigida krómozott acélfelnik a gyárban szerelt Michelin repedés és kopásmentes gumikkal, Atom kerékagyak. 5 sebességes Simplex váltóval. Csengővel, pumpával, szerszámos táskával stb. Gyűjteménybe való bringa, de akár használható is, csak kár lenne érte. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

 

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2019.05.09. 20:49
Látták:
208
 
 
Hasonló hirdetések
Női városi kerékpár Csepel Mecsek 3sebességes apróhirdetés
69.990 ,-
Budapest III. kerület
Vintage retro női városi bringa apróhirdetés
110.000 ,-
Budapest XIII. kerület
Winora Liberty férfi trekking! apróhirdetés
50.000 ,-
Budapest V. kerület
trekking kerékpár Mc Kenzie Travel 100 (50cm) apróhirdetés
69.990 ,-
Budapest III. kerület