Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Kettler férfi bringa, nagy méret!

Kettler férfi bringa, nagy méret! (Archív)

55.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Új állapotú, pille könnyű Kettler férfi, városi kerékpár. Pille könnyű, mert csupa-csupa alumíniumból készült, nagyon jó minőségű, mert német és gyakorlatilag új, mert nem használták. 59-es muffolt alumínium váz, 84-es átlépési magasság, 28”-os kerekek új gumikkal szerelve (35-622), mert a gyári gumik kirepedtek, elöregedtek, ezért szorultak cserére. 3 sebességes Sachs torpedo agyváltó. A képeken látható felszereltséggel rendelkezik. Minőségi, kényelmes nyereggel. Kiváló városi bringa, ennél könnyebbet nemigen találni. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak Balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2019.06.20. 07:05
Látták:
301
 
 
Hasonló hirdetések
Nirve Fifty-Three amerikai beach cruiser apróhirdetés
58.000 ,-
Budapest XIII. kerület
Adriatica Danish Lady Nexus 28" női kerékpár  apróhirdetés
119.990 ,-
Budapest I. kerület
 Johnnybiker Demolition Red Black(60cm) apróhirdetés
34.990 ,-
Budapest III. kerület
Női bicikli apróhirdetés
12.000 ,-
Budapest
KTM Happy Fun női kerékpár! apróhirdetés
50.000 ,-
Budapest V. kerület