Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Verada Staccato (KTM), kiváló állapot! 2. Kép: Verada Staccato (KTM), kiváló állapot! 3. Kép: Verada Staccato (KTM), kiváló állapot! 4. Kép: Verada Staccato (KTM), kiváló állapot! 5. Kép: Verada Staccato (KTM), kiváló állapot! 6. Kép: Verada Staccato (KTM), kiváló állapot!

Verada Staccato (KTM), kiváló állapot!

45.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Verada női trekking kerékpár, alig használt, újszerű állapotban. Minőségi osztrák gyártmány, a KTM gyártotta. 51-es váz, 28-as alumínium kerekek. 18 sebességes Shimano váltás, GripShift markolatváltóval. Suntour XCM hajtás, első váltó és fékek. A képeken látható felszereltséggel. Kiváló választás városba és túrázni egyaránt. Valóban újszerű, gyönyörű kerékpár. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2019.10.18. 06:39
Látták:
514
 
 
Hasonló hirdetések
Női városi kerékpár Alu Bike Ultra Light apróhirdetés
59.990 ,-
Budapest III. kerület
Kettler Dixi alumínium női bringa! apróhirdetés
50.000 ,-
Budapest V. kerület
Kalkhoff Tramper! apróhirdetés
50.000 ,-
Budapest V. kerület
Benger Premium Felszereltségü Trekkingbike Ol apróhirdetés
135.000 ,-
Budapest XV. kerület
Bevásárló kerékpár apróhirdetés
38.000 ,-
Szalkszentmárton