Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: KTM Happy Fun női kerékpár! 2. Kép: KTM Happy Fun női kerékpár! 3. Kép: KTM Happy Fun női kerékpár! 4. Kép: KTM Happy Fun női kerékpár! 5. Kép: KTM Happy Fun női kerékpár! 6. Kép: KTM Happy Fun női kerékpár!

KTM Happy Fun női kerékpár!

50.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Kiváló állapotú, minőségi, osztrák KTM női kerékpár. 50-es, Mannesmann csöves CR-MO váz, 28-as alumínium kerekek a gyárban szerelt Semperit gumikkal. 2x7 Sebességes Shimano váltóval. A képeken látható felszereltséggel. A szerszámtartóban a gyári szerszámai és papírjai is megtalálhatók. A bringa valóban kiváló állapotú, keveset használt. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2019.09.10. 06:54
Látták:
150
 
 
Hasonló hirdetések
Női ALU trekking városi apróhirdetés
33.000 ,-
Budapest
Használt egysebis városi cirkáló eladó apróhirdetés
35.000 ,-
Budapest XIV. kerület
Explorer Summer női városi apróhirdetés
42.000 ,-
Budapest
FOCUS ARRIBA FITNESS KERÉKPÁR apróhirdetés
109.000 ,-
Kecskemét
Niklas Comfort férfi kerékpár apróhirdetés
100.000 ,-
Békéscsaba
Sparta X-bow, 7 sebességes agyváltós városi  apróhirdetés
75.000 ,-
Budapest XI. kerület