Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: KTM Happy New! 2. Kép: KTM Happy New! 3. Kép: KTM Happy New! 4. Kép: KTM Happy New! 5. Kép: KTM Happy New! 6. Kép: KTM Happy New!

KTM Happy New!

60.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Minőségi, osztrák, újszerű állapotú KTM női kerékpár. A bringát alig használták, ezért maradhatott meg ebben az állapotában. 53-as, speciális, könnyű KTM acélváz, 28-as alumínium kerekek új Mitas reflexcsíkos és defektvédett gumikkal. 7 sebességes Shimano váltás. A képeken látható teljes felszereltséggel. A szerszámtartóban megtalálhatóak a szerszámai és papírjai. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2020.02.19. 07:09
Látták:
858
 
 
Hasonló hirdetések
Csepel Landrider női agyváltós apróhirdetés
81.200 ,-
Budapest IX. kerület
Hatalmas (57) Kotter női bringa! apróhirdetés
50.000 ,-
Budapest V. kerület
Mongoose női trekking kerékpár! apróhirdetés
50.000 ,-
Budapest V. kerület
Hercules Mylady! apróhirdetés
45.000 ,-
Budapest V. kerület
Gyönyörű Silvretta Magic! apróhirdetés
45.000 ,-
Budapest V. kerület