Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Kettler Daxi férfi kerékpár, pille könnyű!

Kettler Daxi férfi kerékpár, pille könnyű! (Archív)

50.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

 

Nagyon jó állapotú, pille könnyű Kettler Daxi férfi városi kerékpár. Pille könnyű, mert csupa-csupa alumíniumból készült, nagyon jó minőségű, mert német és nagyon jó állapotú, mert alig használták. 58-as alumínium váz, 79,5 cm-es átlépési magassággal, 28”-os alumínium kerekek a gyári gumikkal. 3 sebességes Sachs Torpedo agyváltó. A képeken látható felszereltséggel rendelkezik, kiváló városi bringa, ennél könnyebbet nemigen találni. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2020.05.09. 06:27
Látták:
802
 
 
Hasonló hirdetések
Retro egy sebis női, 53 cm apróhirdetés
69.000 ,-
Budapest II. kerület
Trek 730 női trekking! apróhirdetés
60.000 ,-
Budapest V. kerület
Használt női Városi kerékpár JB Custom Figaro apróhirdetés
79.990 ,-
Budapest III. kerület
Diamond Back női trekking! apróhirdetés
50.000 ,-
Budapest V. kerület