Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Taifun Cosmos Action, pici! 2. Kép: Taifun Cosmos Action, pici! 3. Kép: Taifun Cosmos Action, pici! 4. Kép: Taifun Cosmos Action, pici! 5. Kép: Taifun Cosmos Action, pici! 6. Kép: Taifun Cosmos Action, pici!

Taifun Cosmos Action, pici!

50.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Kifogástalan minőségű, gyári állapotú, Taifun Cosmos Action férfi trekking kerékpár. 45-ös alumínium váz, 77-es átlépési magassággal. 28-as alumínium kerekek reflexcsíkos és defektvédett gumikkal. 3x7 sebességes Shimano Altus szettel, GripShift markolatváltóval. A képeken látható felszereltséggel. Tartós, minőségi kerékpár, ajánlott városi használatra, vagy túrázni egyaránt. Alacsony felnőttnek, vagy gyereknek. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2020.07.01. 06:43
Látták:
993
 
 
Hasonló hirdetések
Csepel Royal SS apróhirdetés
127.900 ,-
Budapest IX. kerület
Trans Montana City 26-os női városi kerékpár  apróhirdetés
79.990 ,-
Budapest III. kerület
Városi - Trekking Kelly's Carter 30 apróhirdetés
99.000 ,-
Budapest XIV. kerület
Használt női városi kerékpár Schwinn Csepel apróhirdetés
54.990 ,-
Budapest III. kerület