Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Hercules bringa! 2. Kép: Hercules bringa! 3. Kép: Hercules bringa! 4. Kép: Hercules bringa! 5. Kép: Hercules bringa! 6. Kép: Hercules bringa!

Hercules bringa!

48.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Minőségi, megkímélt Hercules Mylady női kerékpár. 56-os váz, 28-as alumínium kerekek, új gumikkal szerelve. 5 sebességes Sachs Torpedo agyváltóval. Oldaltámasszal, sárvédőkkel, csomagtartóval, dinamóval és lámpákkal. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2019.12.26. 07:49
Látták:
51
 
 
Hasonló hirdetések
Wilier Triestina Cross kerékpár apróhirdetés
180.000 ,-
Budapest I. kerület
Schauff Catalonia! apróhirdetés
70.000 ,-
Budapest V. kerület
Longus trekking bringa apróhirdetés
40.000 ,-
Budapest
Hercules Superior elegáns, városi kerékpár! apróhirdetés
38.000 ,-
Budapest XIII. kerület