Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: KTM női bringa újszerű állapotban! 2. Kép: KTM női bringa újszerű állapotban! 3. Kép: KTM női bringa újszerű állapotban! 4. Kép: KTM női bringa újszerű állapotban! 5. Kép: KTM női bringa újszerű állapotban! 6. Kép: KTM női bringa újszerű állapotban!

KTM női bringa újszerű állapotban!

50.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Minőségi, osztrák KTM Lucky Hit női városi kerékpár. 50-es, KTM speciális, könnyű acélváz, 28-as alumínium kerekek, Continental reflexcsíkos és defektvédett gumikkal, 6 sebességes Shimano 400 CX váltó. Sárvédővel, oldaltámasszal, csomagtartóval, csengővel, pumpával, kerékzárral, láncvédővel, dinamóval és lámpákkal. A bringa valóban nagyon jó állapotú, keveset használt. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2020.01.01. 07:40
Látták:
70
 
 
Hasonló hirdetések
Vintage Vesta Koppenhága- Heidi apróhirdetés
125.000 ,-
Budapest XIII. kerület
Női ALU trekking apróhirdetés
33.000 ,-
Budapest
Sursee Plaisir! apróhirdetés
40.000 ,-
Budapest V. kerület
Női városi kerékpár Turmberg Swan(51cm)  apróhirdetés
28.990 ,-
Budapest III. kerület