Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Impalla, svájci trekking! 2. Kép: Impalla, svájci trekking! 3. Kép: Impalla, svájci trekking! 4. Kép: Impalla, svájci trekking! 5. Kép: Impalla, svájci trekking! 6. Kép: Impalla, svájci trekking!

Impalla, svájci trekking!

55.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Impalla férfi trekking kerékpár, keveset használt, nagyon jó állapot. 56-os CR-MO acélváz, 80 cm-es átlépési magassággal, 28-as dupla falú, szegecselt Alesa alumínium kerekek, új Mitas reflexcsíkos és defektvédett gumikkal szerelve. Szinte fékezetlen felnik! 21 sebességes Shimano Exage 300LX teljes szettel. A képeken látható felszereltséggel. Kiváló és tartós választás városba és túrázni egyaránt. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2020.05.25. 07:07
Látták:
366
 
 
Hasonló hirdetések
Csepel+más vázra összeállított Fixi biciklik apróhirdetés
98.900 ,-
Budapest IX. kerület
Staiger Melbourne! apróhirdetés
38.000 ,-
Budapest V. kerület
R&M Culture női aluvázas kerékpár apróhirdetés
129.900 ,-
Budapest XI. kerület
fekete Cyco 28" ffi trekking kerékpár apróhirdetés
40.000 ,-
Budapest VII. kerület
28-AS, DIAMANT AGYVÁLTÓS, VÁROSI KERÉKPÁR apróhirdetés
40.000 ,-
Budapest XXIII. kerület