Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Puch pic-nic, újszerű! 2. Kép: Puch pic-nic, újszerű! 3. Kép: Puch pic-nic, újszerű! 4. Kép: Puch pic-nic, újszerű! 5. Kép: Puch pic-nic, újszerű! 6. Kép: Puch pic-nic, újszerű!

Puch pic-nic, újszerű!

65.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Szinte új, nem használt állapotú Puch pic-nic kemping kerkerékpár. 1 sebességes Styria aggyal. A szerszámtartóban a szerszámai is megtalálhatók. A képeken látható felszereltséggel. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2021.02.23. 06:49
Látták:
471
 
 
Hasonló hirdetések
Puch pic-nic, újszerű! apróhirdetés
65.000 ,-
Budapest V. kerület
Használt öszecsukható camping kerékpár Turquo apróhirdetés
29.990 ,-
Budapest III. kerület
Használt Camping kerékpár Universal Starway apróhirdetés
44.990 ,-
Budapest III. kerület