Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Kettler Paramount aluvázas női trekking! 2. Kép: Kettler Paramount aluvázas női trekking! 3. Kép: Kettler Paramount aluvázas női trekking! 4. Kép: Kettler Paramount aluvázas női trekking! 5. Kép: Kettler Paramount aluvázas női trekking! 6. Kép: Kettler Paramount aluvázas női trekking!

Kettler Paramount aluvázas női trekking!

60.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

 

Masszív, német, alumínium vázas női trekking nagyon jó állapotban. 50-es váz, 28-as alumínium kerekek, új Mitas reflexcsíkos, defektvédett gumikkal. 21 sebességes Shimano 200GS teljes szettel. A képeken látható teljes felszereltséggel. Könnyű, tartós kerékpár, kiváló választás városba és túrázni egyaránt. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2020.10.12. 06:39
Látták:
89
 
 
Hasonló hirdetések
Vesta Cycle apróhirdetés
155.000 ,-
Budapest XIII. kerület
Motobecane női bringa apróhirdetés
52.000 ,-
Budapest
Schwinn Csepel Landrider 28"-Olcsón! apróhirdetés
38.000 ,-
Budapest XV. kerület
Férfi kerékpár 28"  apróhirdetés
25.000 ,-
Budapest XVI. kerület
Winora Finesse férfi kerékpár! apróhirdetés
50.000 ,-
Budapest V. kerület