Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Winora Finesse férfi kerékpár! 2. Kép: Winora Finesse férfi kerékpár! 3. Kép: Winora Finesse férfi kerékpár! 4. Kép: Winora Finesse férfi kerékpár! 5. Kép: Winora Finesse férfi kerékpár! 6. Kép: Winora Finesse férfi kerékpár!

Winora Finesse férfi kerékpár!

50.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Nagyon jó állapotú, könnyű, minőségi Winora Finesse férfi városi kerékpár. 58-as váz, 83 cm-es átlépési magasság, 28-as dupla falú, szegecselt alumínium kerekek Schwalbe gumikkal szerelve. 6 sebességes Shimano váltás. A képeken látható felszereltséggel. Kiváló választás városi használatra. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Megkímélt
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2021.09.09. 06:40
Látták:
1610
 
 
Hasonló hirdetések
NEUZER SKID SINGLE SPEED KERÉKPÁR apróhirdetés
65.000 ,-
Budapest IX. kerület
Eladó új állapotú Scirocco City Comfort mélyv apróhirdetés
68.000 ,-
Budapest III. kerület
Puch Paceline Női kerékpár 26 apróhirdetés
19.000 ,-
Budapest XIV. kerület
Csepel Princess veterán női egysebi, 1986 apróhirdetés
26.000 ,-
Budapest XIX. kerület