Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Svájci Sursee Tigra férfi kerékpár! 2. Kép: Svájci Sursee Tigra férfi kerékpár! 3. Kép: Svájci Sursee Tigra férfi kerékpár! 4. Kép: Svájci Sursee Tigra férfi kerékpár! 5. Kép: Svájci Sursee Tigra férfi kerékpár! 6. Kép: Svájci Sursee Tigra férfi kerékpár!

Svájci Sursee Tigra férfi kerékpár!

75.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

 

Kiváló, szinte új állapotú, Sursee Tigra Ronco férfi kerékpár. 54-es, Oria carbon-mangán acélváz, 81,5 cm-es átlépési magassággal, 28-as dupla falú alumínium kerekek, a gyári kopás és repedésmentes gumikkal. 7 sebességes Shimano agyváltóval. Sárvédővel, oldaltámasszal, csomagtartóval, dinamóval és lámpákkal! Kiváló választás városi használatra, de kisebb túrákra is alkalmas. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2021.07.21. 13:13
Látták:
92
 
 
Hasonló hirdetések
Csepel Rapid 4  apróhirdetés
99.900 ,-
Budapest IX. kerület
Fehér rózsa Női Kerékpár 28 apróhirdetés
19.900 ,-
Budapest XVI. kerület
Kallkhoff 28" Nöi Városi Kerékpár apróhirdetés
28.000 ,-
Budapest XVI. kerület