Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Csúcs Cannondale Trigger 29' Lefty Supermax 2. Kép: Csúcs Cannondale Trigger 29' Lefty Supermax 3. Kép: Csúcs Cannondale Trigger 29' Lefty Supermax 4. Kép: Csúcs Cannondale Trigger 29' Lefty Supermax 5. Kép: Csúcs Cannondale Trigger 29' Lefty Supermax 6. Kép: Csúcs Cannondale Trigger 29' Lefty Supermax

Csúcs Cannondale Trigger 29' Lefty Supermax

599.000 ,-

Összefoglalás

Eredeti ár 2,056 eft! A gyári setuphoz képest kb 400 eft  további upgrade (teljes váltás + fékek+ hajtómű). Csúcs Lefty villa, illetve menet közben állítható hátsó rugóút! Mért súly  12,25 kg (pedig fully dropperes gép!).  

 

Eladó a képeken látható csúcskategóriás Cannondale Trigger 29 Carbon  Lefty Supermax 29 trail mountain bike. A bicikli XC felhasználásra is teljesen alkalmas mivel az XC vesenypályák egyre nehezebbek és ennek a bicónak a hátsó rugózása menet közben 130 mm- ről 80 mm-re  csökkenthető/ visszanövelhető (és így nemcsak a "leejetőzés" hanem a mászás is ultra hatékony). És akkor a zero pivot (mászás közben himba mentes) felfüggesztésről még szót sem ejtettünk. Természetesen a lefty villa sem akármilyen "Lefty SuperMax PBR 130 29, Hybrid Needle Bearing Tech, 60mm Offset"  ez a legjobb elérhető Lefty villa, ami nem csak fantasztikusan mozog,  de pl. menet közben is  lehet lockolni (ha valakinek ilyesmire lenne igénye:-). És szinte minden karbon: első / hátsó háromszög. Váltás pedig Sram XO 1*12 (csak a szintén legnagyobb 500%-os átfedésű Eagle szuperkönnyű sor ára 120 eft). 

 

A bicikli nagyon szép, szinte gyári állapotú, minden tökéletesen működik rajta. Teljesen egyben van, szalon állapotúnak mondható a működése is, mindenen lehet érezni a felső kategóriát ide értve a vázgeometriát is. Szóval ennél a bringánál még a Leftyvel kevéssé  azonosulni tudok is felkapják a fejüket főleg ha ráülnek és kipróbálják. A járókelők biciklistársak szemét meg egyszerűen vonzza a keró.

 

Mérete S de a gyakorlatban 178 cmesen is tökéles nekem (a képeken lévő stucnival), pedig én L es MTB-kel szoktam járni.  A váz emiatt  nagyobbnak tűnik  a szokásos S méretnél, de feltételezem hogy S magassághoz is jó (mi 168 és 178 cmsen használtuk). Szóval S méretű bringásoknak is érdemes kipróbálni szerintem. (GYÁRI Geo adatokat tudok kérésre küldeni). 

 

Részletes specifikáció /tulajdonságok:

 

 • Vázanyag: BallisTec Hi-MOD karbon (a Cannondale legdrágább prémium karbon szövete a minimális súly, a maximális rezgéselnyelés, és egy-időben a feszes váz érdekében). A minőségre utal egyébként hogy a Cannondale élettartam garanciát vállalt erre a vázra az első tulajdonosok felé, 
 • Geometria: all arounder kerékpár tervezés annak érdekében, hogy a mászás és a "lejető"-zés is minél hatékonyabban legyen megoldható egy biciklivel  (l. a részleteket a villa és a tag leírásánál is). Így valójában egyszerre érezheted magad egy cross country, egy trail,  és egy kicsit all moutain / enduro kerékpár tulajdonosának is. Nem véletlen, hogy a Cannondale ezt a biciklijét az  "Overmountain" névvel látta el,
 • "Lefty SuperMax PBR 130 29, Hybrid Needle Bearing Tech, 60mm Offset"  villa (a legjobb elérhető Lefty villa, ami nem csak fantasztikusan mozog,  de pl. menet közben is lehet lockolni),
 • FOX 80mm/130 mm-es tag (nagyon hasznos menet közben a kormányról nagyon könnyen állítható hátsó rugózás) A tag teljes neve: FOX DYAD RT2 Dual Shock 80/130 mm with Remote Lever)
 • Sram Lever Ulitmate szuperkönnyű és brutál harapós fékek,
 • Sram XO 1*12 váltás: halál pontos és gyors váltás , óriási áttéttel (az alkatrészek minőségére utal hogy csak a SRAM 500% átfedésű sor listára 120 eft! ami egyébként ultrakönnyű  is).
 • Szuperkönnyű bicikli: legkönnyebb SRAM fékek, az első és hátsó háromszög is karbon , a korány is karbon,  ultrakönnyű  SI-SL hajtás  (ez a cannondale legkönnyebb hajtókarja, még a karbonnál is könnyebb, ami belülről üreges aluminium )
 • Mavic csúcs kerészettel (szintén nem egy nehéz darab: az agyak karbonból készültek, air blade küllők, csak a Mavic-csúcs kategóriára jellemző 1-1 sárga küllővel)
 • Villámgyors 2,2 es Extrém Vredestein terep gumik,"tublessre" szerelve,
 • Listaár 2,06 Mft (6,170 USD) "spórolás" 1,4 Mft 
 • Abszolút ktg mentes.
 • KS Lev Integra Dropper.
 • Szuper WTB nyereg, erős piros szín végig-vezetése nem csak a vázon, hanem a markolat-bilincsen, kormányon, tagállítókon, nyeregbilincsen.
 • Átütő tengelyes kerékrögzítés. 

 

Köszönöm, hogy elolvastad. Az ajánlásokat és a megosztásokat előre is köszönöm.

Újszerű
 
Hirdető:
Istvan
Hely:
Budapest II. kerület
E-mail:
Telefon:
06-20-269-2653   
Feladva:
2023.10.06. 19:01
Látták:
92
 
 
Hasonló hirdetések
GIANT Boulder SE kerékpár (26x2, 1) apróhirdetés
62.000 ,-
Dunaharaszti
Használt Összteleszkópos Mtb kerékpár Mckenzi apróhirdetés
59.990 ,-
Budapest III. kerület
Használt Összteleszkópos Mtb kerékpár Malibu apróhirdetés
54.990 ,-
Budapest III. kerület
Összteleszkópos Mtb kerékpár Excell apróhirdetés
44.990 ,-
Budapest III. kerület
e-Zesty Lapierre AM 9.2 apróhirdetés
2.160.000 ,-
Budapest III. kerület
CUBE AMS 130 Pro apróhirdetés
333.000 ,-
Veresegyház