Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Amsterdam!

Amsterdam! (Archív)

60.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Újszerű, teljesen gyári állapotú, holland Amsterdam kerékpár. 57-es váz, 28-as kerekek a gyárban szerelt Swallow gumikkal. 3 sebességes Sachs Torpedo agyváltóval. Sárvédővel, oldaltámasszal, csomagtartóval, láncvédővel, csengővel,  dinamóval és lámpákkal, kerékzárral. Ritka, valóban minimálisan használt állapot. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, előre utalás esetén, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2018.06.24. 07:25
Látták:
535
 
 
Hasonló hirdetések
Velvárt fixi apróhirdetés
115.000 ,-
Budapest
Aventon Mataro - Singlespeed by Bajnok apróhirdetés
250.000 ,-
Budapest IX. kerület
Női kerékpár 26-os Wallenstein  apróhirdetés
12.000 ,-
Budapest XVI. kerület
Trekking/Városi Bulls Comp 4.8C-JóÁron! apróhirdetés
69.000 ,-
Budapest XVI. kerület