Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: KTM Happy New férfi kerékpár!

KTM Happy New férfi kerékpár! (Archív)

45.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

 

Minőségi, osztrák KTM férfi kerékpár, kifogástalan állapotban. 58-as váz, 28”-os kerekek kopásmentes, gyári Semperit gumikkal. 6 sebességes Shimano váltó. Sárvédővel, oldaltámasszal, csomagtartóval, dinamóval és lámpákkal, csengővel, kerékzárral. A kerékpár valóban kiváló, gyári állapotban van, kivéve az általam felszerelt új nyerget. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, előre utalás esetén, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2018.07.01. 17:42
Látták:
609
 
 
Hasonló hirdetések
24" kerékpár apróhirdetés
19.990 ,-
Budapest
Női városi kerékpár Prophete Aluminium 7seb  apróhirdetés
64.990 ,-
Budapest III. kerület
Csepel Budapest agyváltós apróhirdetés
72.800 ,-
Budapest IX. kerület
Gazelle Orange holland kerékpár apróhirdetés
100.000 ,-
Gödöllő
Eladó "öszvér" apróhirdetés
65.000 ,-
Budapest