Üzleti hirdetők


Hirdetés

1. Kép: Piaggio Bianchi női kerékpár!

Piaggio Bianchi női kerékpár! (Archív)

70.000 ,-
BarnaBringa

Balatonalmádi - Budapest

Nagyon ritka Piaggio Bianchi Női kerékpár új állapotában megőrizve. A bringát megvették, majd használatlanul félretették. Gyönyörű, elegáns kerékpár, igazi kincs. 54-es váz, 28-as Ambrosio alumínium kerekek a gyári Pirelli, még a futófelületén is szőrös gumikkal. Egyedüli szépséghibája, hogy a villa krómozását az idő kicsit megviselte. 2x5 sebességes Shimano váltóval. Sárvédővel, oldaltámasszal, csomagtartóval, csengővel, láncvédővel, dinamóval és lámpákkal, kerékzárral, mindkét kulcsával és szerszámotartóval, benne a szerszámaival. Igazi olasz szépség. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem telefonon keressen.

 

A kerékpár jelenleg Balatonalmádiban található, hetente csütörtökönként járok Budapestre, kérésre akár házhoz is szállítom Balatonalmádi-Budapest útvonalon. Ez annak lehetőség, aki tudja mit szeretne, válogatni, több bringát megnézni csak balatonalmádiban van lehetőség. A csütörtöki átvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a kerékpár szerdáig Balatonalmádiban nem kel el. Postai utánvéttel is eladó, előre utalás esetén, postaköltség az MPL aktuális díjszabása szerint.

 

Ha tetszik a bringa kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is, válasszon válogatott minőségű és állapotú kerékpárjaim közül. Ajánlja ismerőseinek.

Újszerű
 
Hirdető:
soos_barna
Hely:
Budapest V. kerület
E-mail:
soos.barna@freemai
l.hu
Telefon:
06305197069   
Feladva:
2018.06.13. 14:50
Látták:
46
 
 
Hasonló hirdetések
Vintage Vesta Koppenhága- Heidi apróhirdetés
125.000 ,-
Budapest XIII. kerület
KTM Cross Country! apróhirdetés
40.000 ,-
Budapest V. kerület
Női kerékpár 28" Kainol  apróhirdetés
17.000 ,-
Budapest XVI. kerület